Ihan totta puhuen,

Kyllä koolla on väliä

Ajoneuvokalustomme käsittää aina 6 m³ pakettiautosta 50 m³ kuorma-autoon. Meiltä löydät aina sopivan kuljetuskaluston tarpeisiisi, oli sitten kyseessä pieni- tai suuri tavaramäärä.

Turvallisesti perille

Kaikissa kuorma-autoissamme on ilmajouset, jotka antavat kuljetuksellesi pehmeän kyydin.

Lämpimästi pakkasellakin

Kalustomme kuormatilat ovat lämmitettyjä, jolloin kuljetuksen aikana pakkanenkaan ei haittaa. Lisäksi lastaus on helppoa – kaikissa kuorma-autoissamme on perälautanostimet.

Kun tiedät asuntosi koon, säästät

Riittää, että kerrot meille asuntosi koon tai arvion tavaramäärästä – me osaamme valita kuljetustarpeen mukaisen kaluston. Oikein mitoitettu kalusto säästää rahaa.

kalusto

Muutot ja kuljetukset

Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala Oy on muuttojen ja kuljetusten ammattilainen. Palvelutarjontaamme sisältyy ratkaisuja niin yritysten sopimuskuljetuksiin kuin vaikka yksityisasiakkaiden maisemanvaihtoihin. Meiltä saat kuljetuspalveluiden lisäksi apua tavaroiden pakkaamiseen ja varastointiin, sekä vinkkejä omaan muuttoprojektiisi.

Pikalinkit

» Siirry etusivulle
» Tutustu palveluihimme
» Katso kalustomme
» Kysy tarjousta
» Ota yhteyttä

Kouvolasta käsin

Muutot ja kuljetukset  sai alkunsa vuonna 1983.  Kokemuksemme ei rajoitu vain kotiseudullemme, vaan olemme kuljettaneet ympäri Suomea, sekä myös muissa Pohjoismaissa.

Pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihimme kuuluvat mm. Olvi oyj ja Fazer oy.

Tavarasi matkustaa kyydissämme turvallisesti ja mutkattomasti oli kyseessä sitten muuttokuormasi tai elintarviketoimitus jälleenmyyjillesi.

 

 

 

Yhteystiedot

Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala Oy

Tehontie 17, 45200 Kouvola

Puh. 05 321 3151

GSM 040 901 1200

info@muuttajat.net


© 2021 | Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala Oy