Ota rennosti,

Me hoidamme homman!

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset muutto- ja kuljetuspalvelut niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

taydenpalvelunmuutot

TÄYDEN PALVELUN MUUTOT

Parhainta osaamistamme edustaa täyden palvelun muuttomme. Muuton aikana asiakas voi huoletta unohtaa stressin työntekijöidemme huolehtiessa tavaroiden pakkaamisesta ja kuljettamisesta uuteen osoitteeseen. Hoidamme muuton kaikki vaiheet asiakkaan puolesta huolella ja ammattitaidolla.

Katso myös muuttajan muistilista »

 

muuttoautojakuljettaja

MUUTTOAUTO JA KULJETTAJA

Normaalissa muutossa asiakas pakkaa itse tavaransta ja muuttomiehet lastaavat sekä purkavat kuorman. Kalustomme käsittää ajoneuvoja 6 m3 pakettiautosta 50 m3 kuorma-autoon.

Tutustu ajoneuvoihimme tästä »

 

 

ulkomaanmuutot

ULKOMAAN MUUTOT VAIVATTOMASTI

Autamme mielellämme myös vaativammissa muutoissa ulkomaille. Yrityksellämme on kokemuksia kansainvälisistä kuljetuksista Pohjoismaissa ja Euroopassa. Olemme mm. vastanneet Sinfonia Lahden soitin- ja kalustokuljetuksista sekä kotimaassa että Keskieuroopassa.

 

 

sopimuskuljetukset

SOPIMUSKULJETUKSET LUOTETTAVASTI

Olemme varma ja luotettava kumppani sopimuskuljetuksiin.  Jokainen palvelu suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan ehdoilla. Myös vaativat kuljetusratkaisut sekä kertaluontoiset toimeksiannot, kysy lisää.

muuttolaatikot

MUUTTOLAATIKOT TARPEEN MUKAAN

Voit vuokrata meiltä kovempaakin käyttöä kestävät muoviset pakkauslaatikot. Laatikot ovat tilavia ja erityisesti tilaa säästäviä. Vuokraamanne pakkauslaatikot voidaan hoitaa vaivattomasti perille mihin tahansa Suomessa Oy Transpoint Ab:n kautta. Meiltä voit myös ostaa muuttamiseen sopivia pahvilaatikoita.

Nyt tarjouksessa: Pahviset muuttolaatikot 2 € / kpl tai 18 € / 10 kpl

jakelukuljetus

JAKELUKULJETUKSET YRITYKSILLE

Yrityksille tarjoamme sujuvia jakelukuljetuksiamme. Muun muassa elintarvikkeet ja virvokkeet matkustavat mukanamme ja ovat perillä haluttuun aikaan sovitussa paikassa. Meistä saat luotettavan kumppanin yrityksellesi.

 

 

rullakko

RULLAKOT

Nyt meiltä myös rullakot saatavana.

- Korkeus noin 153 cm

- Leveys 68 cm x 55 cm

Katso kuva suurempana tästä >

Muutot ja kuljetukset

Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala Oy on muuttojen ja kuljetusten ammattilainen. Palvelutarjontaamme sisältyy ratkaisuja niin yritysten sopimuskuljetuksiin kuin vaikka yksityisasiakkaiden maisemanvaihtoihin. Meiltä saat kuljetuspalveluiden lisäksi apua tavaroiden pakkaamiseen ja varastointiin, sekä vinkkejä omaan muuttoprojektiisi.

Pikalinkit

» Siirry etusivulle
» Tutustu palveluihimme
» Katso kalustomme
» Kysy tarjousta
» Ota yhteyttä

Kouvolasta käsin

Muutot ja kuljetukset  sai alkunsa vuonna 1983.  Kokemuksemme ei rajoitu vain kotiseudullemme, vaan olemme kuljettaneet ympäri Suomea, sekä myös muissa Pohjoismaissa.

Pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihimme kuuluvat mm. Olvi oyj ja Fazer oy.

Tavarasi matkustaa kyydissämme turvallisesti ja mutkattomasti oli kyseessä sitten muuttokuormasi tai elintarviketoimitus jälleenmyyjillesi.

 

 

 

Yhteystiedot

Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala Oy

Tehontie 17, 45200 Kouvola

Puh. 05 321 3151

GSM 040 901 1200

info@muuttajat.net


© 2021 | Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala Oy