Yritysmuutot

Muuton ei tarvitse häiritä yritystoimintaa

Aikaa ja rahaa säästyy, kun yrityksen muutosta huolehtivat ammattilaiset. Meidän tavoitteemme on, että muuttaminen häiritsee tilaajan yritystoimintaa mahdollisimman vähän, jos ollenkaan. Teemme mielellämme maksuttoman arviokäynnin.

Kun niin sovitaan, hoidamme paketoinnin ja pakkaamisen, suojaamme kulkuväylät, teemme kalusteasennukset ja hyllytämme mapit.

Koska ekologisuus on meille tärkeää, toimitamme muuton yhteydessä tarpeettomaksi jääneen irtaimistonne kierrätykseen.

Jos lisätilan tarve yllättää, on meillä tarjota lämmintä ja vartioitua pienvarastotilaa niin pitkäksi aikaa, kuin tarpeen on: tehovarastot.net

Kun tilaat yrityksesi muuton meiltä, voit luottaa siihen, että aikataulu ja budjetti pitävät!

Muista nämä!

  • Oikea mitoitus. Pyydä arviointiapua muuttamisen ammattilaisilta, jotta käytössäsi on oikeankokoinen muuttoauto ja riittävästi muuttolaatikoita ja kantajia.
  • Muuttovastaava. Nimeä yrityksen muutosta vastaava henkilö ja muut muuton yhteyshenkilöt, jotka ovat tavoitettavissa tai muuttopaikalla koko muuton ajan.
  • Suunnitelma. Laadi aikataulu ja suunnitelma, jossa sovitaan mm. pakkaamisesta, kulkuväylien suojaamisesta, mahdollisista kalusteasennuksista määränpäässä ja tarpeettoman irtaimiston toimittamisesta kierrätykseen.
  • Esteetön kulku ja pysäköinti. Varaa muuttoautolle reilusti pysäköintitilaa viimeistään edellisenä päivänä, varsinkin jos piha-alue tai katu on ahdas. Esteetön kulku muuttokohteeseen nopeuttaa muuton sujumista.
Scroll to top